Adidas Copa FG Adidas Copa 17.1 FG Fotbollsskor

Posted by admin 24/05/2017 0 Comment(s)

Bast 2017 Adidas Copa 17.1 FG Rod Vit Fotbollsskor

Det året håller fanan högt för reformer i Adidas, den ursprungliga fyra serier av huggen, Adidas Fotbollsskor ACE och X mödor ansvar, Lionel Messi uteslutande personliga och exklusiva, så djärv innovation av vägen verkligen fantastiskt. Däremot kan de åtföljande problem inte men uppmärksamma de ursprungliga fyra-serien har sina egna fans, och nu med Messi har endast tre serier, lineupen lite tunn. Så efter två år av hård, Adidas tillgripit deras trumfkort: Copa 17.
Adidas Copa faktiskt en ompaketering av Copa Mundial och moderniseras för att göra det mer i linje med kraven i modern fotboll.
Copa lanserade 17 faktiskt inte oväntat, eftersom så tidigt som i april 2016 meddelade Adidas nya Copa SL för att testa vattnet, men ingen Copa känguru läder kan ringa Copa göra? Så bara den blanka Copa 17 bakom debut.
Det huvudsakliga området för den övre kulan är täckt känguru läder, och slutligen, är av en bågformig linje av bilar den övre kanalen, men också för att öka styrkan av det övre läder övre övergång undviker aliasing sker duktil deformation.
Först trodde jag känguru läder tå med bara den här, men blev snart överraskad av kroppen av skon delar är ungefär två tredjedelar av känguru läder material, är det ganska generösa.
Nära insidan kan du se den ikoniska logotyp präglat läder yta.
Tre stänger av material är ett slags kornig Adidas Copa FG svart PU, den yttersta kunna se fin bil linje catcher, men också för att förbättra strukturen på staplarna låt ytterligare tre tredimensionella visuella.
Eftersom det Copa namn, är så mycket tunga naturligtvis oumbärlig. Tungan material är Techfit tyg top Adidas skor tyg som används, det finns en stor flexibilitet och komfort.
Adidas Copa 17.1 FG av tungan är inte traditionell valgus stora tunga, men det betyder inte att det inte kan vara så slitna, vände ut tungan kunde vi se den vita Adidas Logo.