Adidas X 16+ Purechaos FG AG Fotbollsskor Rea

Posted by admin 14/03/2017 0 Comment(s)

Adidas X 16 Purechaos FG AG Fotbollsskor

Adidas X 16+ Purechaos FG AG Vissa oroa sig hur svårt det skulle vara att ta snören ut eller ersätta en av det bryter men i den här skon de är tillgängliga och när du tar bort eller ersätta en spets kommer att ta lite tid och tålamod det är gör-stånd. För ett rent utseende när du har skärpt dina skosnören kan du glida dem under det övre skiktet. Ibland glider de tillbaka ut men det är möjligt att dölja dem om du inte vill ha dem bara dinglar över skorna "topp.
Plattan har någon källa tillbaka men är trevligt och stela till en början. Iklädd stövlar i det löser sig väl på framfoten men ändå tillåter foten stöd. Den krombeläggning på stryksulan är något som kommer med tiden avklinga enligt Adidas. Det är mycket blanka när det kommer ut ur lådan, kan du använda dem som en spegel! Det är faktiskt möjligt att chip något på toppen av skor från där den ansluter med marken något som du får under bollen.
Adidas X Det fanns vissa ändringar i Techfit collar av Adidas och där du sätter fötterna i. Tanken är att skorna har ett lås i kraft med en linje runt ankeln vara trevlig och tight. Materialet är olika i de X16 + skor jämfört med X15s. Tygmaterialet har några stretch och är lite tjockare nu. Med mitten cut kragen det gör stöveln mer konkurrenskraftiga eftersom det finns mindre lossnar med tiden.
Adidas Fotbollsskor Runt hälen allmänna snittet är mer som Primeknit 2,0 stil. Detta ger akilles mer skydd som snittet är högre så mer av området är täckt. Tack vare de kurvor i sin design det passar fortfarande bekvämt längs konturen av hälarna.
På grund av den täta passningen typ av Adidas X 16 Purechaos dessa är inte det bästa alternativet för alla. Om du är medveten om det perfekt passform och är glada att anpassa sig till det det är väl värt att överväga. För vissa design och utseendet på dessa skor är inte något som lockar dem men för andra som gillar att metalliskt utseende de verkligen göra ett uttalande.