Billiga Adidas Ace Fotbollsskor ACE 17+ Purecontrol

Posted by admin 21/03/2017 0 Comment(s)

Ny Adidas ACE 17 PureControl FG Fotbollsskor

ACE 17+ Purecontrol 2016 frigivning av produkten, men det är klart Adidas att röra sig i det nya året innan nästa stad. Purecontrol Adidas revolutionerande verktyg uttryck. Om det inte finns någon snörning system, med tanke på de traditionella stickade skor fotboll skor jättar innovativa nog, då vad som anses revolution? Låt skoavdelningen fört oss att se huruvida Adi deras andra generationens fotboll skosnören till en ny höjd, eller hur gör vi Drake i våra fötter.
ACE 17+ Purecontrol enkel åtkomst till de 2016 bästa konceptet tilldelnings Adidas Ace skor, kompletterar varandra och som har en funktionalitet. Den ursprungliga versionen av den stora, men du hittar under krafttag låskil lager saknade tillräcklig känsla och kan inte anpassas för ett par skor, sist är skon svårt att passa foten. Om Adi hade dessa problem kan förbättras i nästa version av 16+, kanske vi åtminstone den främre änden av en utfrågning ACE 17+ pressmeddelande.
Den nya versionen av kragen är högre än antalet 16+, det ser ut som en enda enhet, snarare än som komplett som tidigare sticka delar extra längd utseende. Sole fortfarande markerade förkromning slitage varning, men uppenbarligen Boost ås låt oss glada. Naturligtvis vill vi att öva denna teknik, men i själva verket precis som denna kyla låt oss titta glad. Sulan är fortfarande FG / AG koniska dubbar systemkonfiguration, men det ser mer rundad än den tidigare generationen. Sko lager skelett är inte självklart, bara de bakre skor NSG fläckar från utseende, glans.
Front och medel övre anslutnings struktur som liknar ren serie bil linje, men inte bra motståndskraft började sakta upp mjukt. Följt av konstruktion och PrimeKnit annorlunda, lätt att avklinga i skon samtidigt erhålles samma låsning mening. PureCut krage kommer inte pressa anklarna, vi älskar det.
Ace Adidas Purecontrol bästa är dess stora anpassningsförmåga. I avsaknad av skosnören, om du inte väljer rätt skostorlek, skor absolut svår passa. Vamp kommer att mjukna, men tror inte att du kan hänga på långa skor. Inte ett par skor som CE 17+ Purecontrol måste faktiskt prova foten. Dessa skor är skor kod är mycket positivt, men foten är inte vänliga modeller. Yttersulan beprövade, Spike perfekt, och kommer att bli en generation av klassiska.