Billiga Fotbollsskor Adidas ACE 15.1 Online

Posted by admin 29/03/2017 0 Comment(s)

Ny Adidas ACE 15.1 TPU Fotbollsskor

Som Jiangxinduju FG AG Billiga Fotbollsskor kompatibla skor / bär det en hel del människor förväntar sig, allt tack vare NSG yttersula, inte underskatta dessa olika gound / Ctrl spikar design, de ACE är förmågan att dominera den verkliga gräs och konstgräs på ett effektivt skydd.
CTRL WEB 3D nätstruktur av den övre ytan kan sägas uppfinningsrikedom, för att skapa en ny vamp, häl design på CTRL / FIT ankel förstärkning, inte bara effektivt skydda ankeln, hälen stärkte också paketet, vilket det är bättre än X-serien.
Skor mesh yta asymmetrisk utformning, så att bollen hos foten känslan har förbättrats, även om ytan verkar vara tjockare än materialet X, men den person som utvärderingen, är ACE finns i själva verket bättre kontakt med bollen, rotation av bollen känsla, en friktionsskon, är ytan av partikeln mesh designen förbättrade friktionsegenskaper, och kontrollerbarhet av kulan.
Att ha de grundläggande funktionerna, låt oss tala om styrkan i betydande ACE: 1 sneakers är inte skrymmande, för en kontroll-typ skor för, Adidas ACE har tillhört den lätta Farväl, gymnastikhuvudstyrfunktioner, oavsett om det är en betydande positiv vristen fot boll mening, och insidan av bågen av buffertområdet, är ett effektivt sätt säkerställa det första benet och sparka bollen och bollen lossning noggrannheten boll, i synnerhet avlägsnande av buffert luften och skyddar vristen känsla av kontroll är mycket uppenbart.
Vristen hög boll lossning kontroll bollen känns bra, kan man säga korta pass noggrannhet och sparka bollen, bollen i dessa områden, ger ACE en stark garanti, CTRL WEB yta har en viss flexibilitet, bollen ljud skarp, ljudet kan höras PENG PENG, även om kraften är inte särskilt bra, men utmärkt rotation när skott, liksom de flesta av Falcons rotationseffekten, det är kanske en tradition av det, särskilt volley kommer medan den roterande dämparen emitterad stark skott, naturligtvis, beroende på brist på nätverksstruktur för fjädrande anpassning, ibland dolde.
WEB övre stöd för effekten är mycket uppenbart, efter 45 minuter av testmaterialet inte är skrynkligt fötter, inte heller några tecken på slitage, är det ganska solid och robust. Yttersula aspekter Ground / Ctrl spikar att dra bollen, steg bollen har en bra prestanda, när man drar bollen inte föreställa eftersom spikar kortare och svårare när extra steg på bollen och göra andra tekniska manöver Marseille dessa åtgärder till den enda tiderna, ACE får en bra prestanda.
Adidas ACE 15.1 nya yttersula design, kan sägas att majoriteten av knäet sårbar av evangeliet, detta unika all-spikar avsedda att effektivt bryta ner tryckfoten medan sulan är utformad för att ha en viss vinkel, inte platt bit , finns det en viss vinkel kurva, mer ergonomisk, vilket kraftigt minskar trycket på knät.
Dessutom väljer ACE faktiskt innebär också att du väljer utmaningen, den nya nätverksstruktur vamp måste anpassa sig, för de flesta människor. Självklart, om du vänjer sig fot känsla, det ska vara din man att erövra det naturliga gräset och gräs KONTROLL skor en ledare.

 

Save