Billiga Fotbollsskor Rea Puma evoTOUCH Pro FG

Posted by admin 05/04/2017 0 Comment(s)

Bast Puma evoTOUCH Pro FG Fotbollsskor

EM 2016 i Frankrike, i Europa, Portugal hävdar slutligen jubel Stade de France, folk verkar nedsänkt i mästerskapet atmosfären, Puma har följt oss att kasta en bomb innovation: Puma evoTOUCH har uppgraderats med modern kamp mellan dessa skor fotbollsskor och strumpor kommer och anslöt sig till redan hård konkurrens stickning krig! Som en helt ny skor, evoTOUCH den ursprungliga evoPOWER och skapa en ny situation och evoSPEED PUMA fotbollsskor ihop tre pelare.
Skorna är speciellt utformad för att styra den typ av spelare. Var ursprungligen avsedd att ge mer ljus är alltid på jakt efter ljuset, kreativa skor spelare, snabbare lösningar. Skor med hjälp av ögonblick "inifrån och ut av beröring," idén, snarare än att bara fotbollsskor i kontakt med utgångspunkten för behandling i konstruktionen.
Billiga Fotbollsskor Rea tillverkade av känguru hud, kan ge topp känsla för spelarna. Och inne i skorna, använd ett par stövlar Puma unika Pumas GripTex Teknologi kan vara helt säkra fötterna för att säkerställa att spelare kan vara fri att stoppa kraftigt i spelet.
Den nydesignade lätta Puma evoTOUCH FG Pebax yttersula lyckas minska kvaliteten på skor, mycket intima. Dessutom, med Adidas och Nike avancerade skor, som detta par av Puma evoTOUCH stövlar också utformad i kragen. Samtidigt skydda ankeln, men också ge en bekväm nog känsla för bäraren.
Ersättning av de traditionella skor stickning motta tungan sträcker sig in i vristen, och skon för att bilda en "bootie" struktur. Ytterligare öka känslan av paketet av den övre, mer bekväm att bära erfarenhet. Annan - Stora innovationer är fodrad skor, innersulan och mellansulan sattes GripTex inre slitbanemönster, kan öka friktionskraften, låsning fötterna minska glidning. Förbättra slit bekväma skor.
Puma evoTOUCH Pro FG delar tillverkade av mjukt känguru läder, som syftar till att ge komfort, en känsla av den verkliga bollen för bäraren. Och kängurur som använder konventionella skor och skorna olika Ja. evoTOUCH Pro K-Touch skor och inte använde suturer på det traditionella sättet att lösa sko stereotyper och avvisande problem känguru läder förlängas. Istället för att använda den skelettstruktur som ska stödjas med formen på den övre. Det gör evoTOUCH Pro delar mer smidig, öka arealen när den övre bollen så att bollen varje gång användaren kan få så spelar barfota-liknande känsla verkliga.