Köpa Nike Mercurial CR7 Nike Fotbollsskor Online

Posted by admin 15/08/2017 0 Comment(s)

Ny Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Svart Gul Herr Fotbollsskor

Cristiano Ronaldo exklusiva sneakers med ett unikt perspektiv analys av de olika stadierna av sin karriär erfarenhet och kombinerar sin passion för fotboll och mode. Cristiano Ronaldo top super exklusivt för svart som de viktigaste färgerna, nya applikationer NIKESKIN teknik för att göra skor presenterar stjärnor som ljus. Den design inspiration från C Luochao Jiang personliga förmåga och iögonfallande resultat i den avgörande matchen.
Nike Fotbollsskor Men användarnas kommentarer tror nästan denna sko är Cristiano Ronaldo Chhnang färg dessa blixtar av vita partiklar i en svart bakgrund som de flesta av känslan av att flyga mjäll. Övre fortsätta att bygga en Flykint teknik, fortfarande i den övre linan att ansluta sig till övre stödet.
Denna sena liknande stöd har förlängts till hälen, en framåt dragkraft på samma princip som en slangbella för spelarna. Överraskande ACC inte visas på gymnastik ord, men Nike officiella hemsida beskrivningen mycket tydligt påpekade att skorna är ACC teknik. Är det att ta hänsyn till den totala estetiska utseendet på skorna och ge upp etikett ACC?
Nike Mercurial CR7 häl har utanför exklusiv tecken Mercurial CR7, men det är lite av tryckt 7 stuga känsla. Heel och allmän kommersiell version har bibehållits, inbyggt skydd TPU. Därefter följde den centrala Mercurial ord.
Stövlar enda kolfibrer är täckt på den fasta skiktet TPU blå färg, mycket estetisk fantasi. De nya framfoten spikar som härrör inspirerad av friidrott konkurrens, spikar som orsakas av tå dragkraft, ta en viktig roll i uppstarten och grepp. Följt av återkomsten av fyra spikar och inga spikar genomborrade.
För Nike CR7 professionella spelare, är 30-åriga en vattendelare, vissa spelare en andra fjäder av sin karriär, en del spelare på grund av skador förvirring började sjunka. Men för en sådan skola Pa Luo C-typ spelare, nästan 30 år gammal han lät oss fortfarande känner en chock och bävan av effekten av folket, mål som hampa, super uthållighet huvudet, vi såg honom nästan 30 år gammal han kan verkligen begränsa som bara du vet. Detta par skor är Nike C Ronaldo i nionde dubbel-exklusiv och C Lo också aktiva spelare har ägnat mest.