Kopa 2018 Adidas Predator 18.1 FG Fotbollsskor Online Outlet

Posted by admin 26/02/2018 0 Comment(s)

Kopa 2018 Adidas Predator 18.1 FG Svart Vit Guld Fotbollsskor Outlet

När Adidas plötsligt tillkännagav stoppet av Adidas Predator Falcon fotbollskläder år 2015,Billiga Fotbollsskor upplevde de tre staplarna en frenetisk spytt. Och varje gång Adidas graverade på de klassiska Falconsna alltid kan utlösa allas köpboom, kanske Predator Falcons guldtecken är ett stort arv, eller kanske ett nytt material för predator Falcon-återfödelsen möjligheter. Ända sedan parterna i den hårda gråt hype och David Beckham, Zinedine Zidane och andra nivåsiffror Predator Falcon Ikon, Predator Falcon påverkar detta många skor fans återigen bli namnet på huvudpersonen i världen. Predator 18 från känslan av en återkomst, från en vetenskap och teknik är en ny milstolpe
Ur personliga synvinkel bör Predator Falcon Adidas Fotbollsskor i mitt sinne vara den stora tungan, tre stolpar och den ikoniska känguru läderens övre. Det är emellertid synd att dessa klassiska element som finns kvar i mitt sinne knappast kan ses i den nya Predator 18. Primeknit tygmaterial Adidas har medfört mer modern hög topp utseende Predator 18, så ser vi 18 +, 18,1, 18,2 och 18,3 är exklusivt utnyttjar hög topp stövlar design är endast 18,4 den traditionella urringade struktur. Till skillnad från tidigare höga plattformar, använder denna gång Predator 18 en snygg övre halsring med låg framkant och låg front. Det finns ingen ikonisk text och mönster på insidan, med endast 18.3 att kunna se en något mindre Adidas LOGO.
Skor utanför en mer enhetlig kropp av fem par skor, alla svarta övre vita plus tre barer, Predator 18 serie som börjar färg denna gång på grundval av de tre grundfärgerna röd svart och vitt ikoniska falk har anslutit steg på guld, som traditionellt anses vara den innovation nu!
Vi nämnde tidigare, den ikoniska Predator Falcon övre materialet ska vara känguruhud, och de flesta måste mjukna kalven det! Detta är också hjärtat av många människor som Predator Falcon bästa destination.
Men jag är ledsen, det här gången, det finns ingen användning av lädermaterial i Predator18, bara vissa spelare har en anpassad version av känguru läder övre.
Rovdjur 18+ använder ultra Primeknit övre vira övre, yttersta lindade ControlSkin, gör dessa två tekniker friktionsremsan i sig är inte längre inbäddade i utsidan, men in i den övre materialet självt. Nyckeln är att detta sätt att behandla för att hålla det övre tyget mjukt och flexibelt.
18.1 och material och sammansättningen av både 18+ är samma, men skillnaden mellan de två återspeglas i: 18+ mjukare överdelar och fullständig stretch, presentationen av de övre raderna är inte samma form, yta som visar 18 + en typ av matt finish, är tyget ett material som linjer av punkter plana distribution, rendering inte så självklart, är att en enda rad 18,1 av strängen av ett strängliknande prickar, rendering uppenbara .
18+ använder den mest populära allt-i-ett-vävstolens design idag utan lacing-struktur.
Skorna Adidas Predator 18.1 FG och 18+ är identiska, Adidas Predator FG men gick ihop med skosnören, så jag tror att det inte är något fel att ta 18.1 skosnören som en skosnöre.
En annan stor förändring den här gången är kragen, 18 + och 18,1 Sockfit Collar använder en mer ergonomisk design, förutom att det bidrar till slitaget, känns bekvämare att ha på sig. Det är emellertid oklart huruvida den här högklassiga moppen kommer att bäras eller inte, beroende på den faktiska kampresponsen från alla bakom oss.
Innan jag såg någon frågar: Predator 18+ och 18,1 är bara en skillnad mellan en skosnöre? Att döma från dagens omfattande analys, även om de två är konsekventa i materialets och sammansättningen av det övre, finns det några små skillnader mellan övre och botten. Även om denna skillnad är subtil, existerar den. Den andra är skillnaden mellan fronten och mitten av de två Boost-stötdämpningsstrukturen. Om du känner att du måste uppleva den ultimata känslan av vamp och Boost Vibration Reduction, kan du lika bra spendera hundratals extra på toppen, och om du känner båda är mindre viktiga är toppen toppen.