Kopa Billiga 2018 Adidas Predator 18+ FG Fotbollsskor Online Outlet

Posted by admin 01/06/2018 0 Comment(s)

Adidas Predator 18+ FG Fotbollsskor

Falcon-serien kan sägas vara den mest klassiska serien av Adidas Fotbollsskor. Efter den 15: e årliga produktionsstoppet har de nya Falcons and Boost Technology-välsignelserna gjort den nya Falcon ännu starkare.
Även om reinkarnationen av Falcons återvändande utan det ikoniska valgus stora tungan, men med Adidas senaste teknik välsignelse, är prestanda definitivt toppen av Falcon-serien. Den högsta modellen Adidas Predator 18+ FG använder den vanliga Primeknit-vävstolssignalen, ger upp tungan, PURECUT ingen skosnittsdesign ökar fotkänslan. Gummi gnistremsor tillsattes till skos främre del och instepen, och NON STOP GRIP (NSG) 3D-stötar tillsattes till övre för att öka kontakten. Adi's Boost Technology har lagts till mellansolen för att ge utmärkt dämpning och utmärkt fotarbete. Lättvikt SPRINTFRAME yttersål med TotalControl spikes, som kan styra bollen med hög hastighet stabilt grepp.
Det första intrycket på fötterna är att Adidas Predator 18+ FG ser mycket bättre på fötterna än hon ser ensam ut. SOCKFIT kragen har förlängts så att den röda är levande och avslöjar känslan av en modern Predator.
Det kan tyckas för hårt först, men det är normalt. I allmänhet ser människor designen utan skosnören, och de tycker att det är lös, men det är ofta motsatsen. I början kommer skorna att vara lite överkorrigerade och bristen på skosnören kommer att kompenseras genom att man pressar fötterna. Fötterna kommer att öppna i motsatt riktning. Det kommer inte vara långt innan fötterna känner sig bekväma.
Såvitt det känns som om det inte var som tidigare falk, Adidas Predator är det verkligen inte det eftersom det inte alls är. Vi har alltid sagt att Falcons har återvänt, men så länge du bär dem, kommer du att förstå att Falcons inte har återvänt, men har stigit. Detta är Predator 2.0
Självklart kan högklackade skorkrafter vara obehagliga först,Adidas Predator FG men de ser mycket bättre ut än ess eller andra märken av högkollektionskor. SOCKFIT-kragen spelar en roll för att fixera och skydda anklarna, inte i kaos. Bättre än Nemeziz halsband.
Den ANATOMISKA skoröversidan möjliggör ett bra lås. Du kan verkligen känna att fötterna är fasta i skorna. Människor som inte går igenom skor utan skor tenderar att oroa sig för att skaka fötterna i skorna. Det finns ingen anledning att oroa sig för.
Otillräcklig?Billiga Adidas Predator 18+ FG Fotbollsskor Online Outlet Detta problem är svårt. Designen av sulan är inte så enastående, men det är också ganska tillfredsställande och det finns inget problem. Foderförbättringen är faktiskt svår att märka, men det finns inget problem. Det enda som kan ses som otillräckligheter är känslan av täthet i början, vilket beror på spelarens individuella preferenser. Predator är lite tjockare än fotbollsskor, men den så kallade kritiken är så mycket.
Sammantaget är Adidas Predator 18+ FG en mycket omfattande fotbollsko. Det är inte bara bekvämt att ha på sig, men det har också högteknologiska bitar och skott, men det har också en lättare känsla, så att du inte kan hjälpa men tänka på vad mer kan du begära i Predator 2018? Ja, om det röda valget är vackert och nostalgiskt kommer Adidas inte att kompromissa med prestanda för att göra vissa stora namn lyckliga. De kommer inte att göra det här.
Det bästa de kan göra är att designa de bästa fotbollsskorna för de bästa spelarna, och det konserverade Predator DNA och klassisk färgmatchning är bara glasyren på tårtan. Predator återvände inte, det, Nirvana!