Ny 2018 Adidas Predator 18+ FG Fotbollssko Online

Posted by admin 13/04/2018 0 Comment(s)

Ny 2018 Adidas Predator 18 FG Svart Vit Guld Fotbollsskor Online

Varför både Adidas Predator 18+ FG och Purecontrol måste vara tydliga, Predator och Ess är i stort sett samma. Kommer tillbaka för att prova på komfort, bör detta härrör från Predator 18+ mjukare Primeknit sticka delar, men inte känner press i fötterna eftersom skorna lager Purecontrol komplext internt låssystem innan avbryta. Öka höjden på Sockfit krage form även om det verkar konstigt, men det är faktiskt insvept vrist och inte föreställa sig fast, även känna att det är där. För att vara ärlig, är Predator 18+ nu mer kompatibel med benet, och det är lättare att bära och bära, och övre benet är bekvämare. Men fot smal Ezer behöver försiktiga kan Predator 18+ spelare inte vara alltför smala ben, slitage stabilitet kommer att saknas.
Återkommer till Predator serien, ger Adidas Predator 18+ FG, faktiskt en annan övre känsla. Tidigare "Falcon" series Ström väja styrka och båge attribut är nu mer kontroll Kontroll bör bytas ut under de senaste åren, särskilt efter att ha använt Primeknit Adidas sticka material, vamp beröring, förmågan att styra en betydande ökning, som kan vara Den gamla "Falcon" kan inte matcha egenskaperna.
I själva bekämpa, gör Adidas Predator 18+ FG Fotbollsskor vamp demonstrera mycket bra touch, tjocklek och mjukhet vamp jämfört med de två tidigare generationer av fotbollsskor utan skosnören Purecontrol vamp har signifikant förbättrade, är nästan helt annorlunda bär känsla a. Ace 16+ Purecontrol är tung, är Ace17 + Purecontrol kompakt och Predator 18+ lindade helt rätt, plus verklig lätt beröring, kan det sägas vara mycket bra.
Eftersom namnet "Predator" har skonöversens friktionsremsa på övre praktiska effekter? Svaret är negativt, eller det kan inte riktigt kännas som den gamla Falcons gummiavfall. Predator 18+ övre ränder, framfoten av foten vristen faktiskt göra naturlig böjd smidigare, och en ny båge med hjälp av fringe Forged Kint förberedelse teknik är hårdheten mer spel stöd, en stabiliserande effekt .
I slutet blev det sagt att Sockfit stickade krage återigen sattes på huvudet "mänsklig anatomi". Finns det någon förbättring i kragen hos Predator 18+ fotbollskor? Naturligtvis är de två första generationerna av fotbollsskor Purecontrol kragen om det är inslagna och hållbarhet är inte en bra prestation, brist på stöd för denna kritiska del av fotleden, särskilt en fotboll sko utan skosnören. Den nya Predator sko 18+ krage i höjd och material har förbättrats, samtidigt som man försöker känner samhörighet med samarbetet med strumpa, i synnerhet inslaget och låst vid vristen perfekt.
Eftersom vi vill fullt ut uppleva en ny produkt är Xiao Bians utvärdering FG-yttersula med ControlFrame-teknik och BOOST-dämpning. Genom praktisk erfarenhet är den stora botten av Predator 18+ överlägsen den tidigare SprintFrame yttersålen med avseende på grepp, stabilitet och rebound support. Förändringen i form av spikarna har inte bara en betydande ökning av greppet, men visar också bättre stabilitet i sporten. Genom användning av en dubbel densitet slitsulematerialet reducerar vikten av bäraren, men minskar inte, men i mitten av yttersulan starta pedalen, stödkraften och fjädring bra respons. Att säga jämförelsen inte känt BOOST dämpning teknik, och även i slutet gick BOOST dämpning teknik i kombination med innersulan dämpande tekniken också har BOOST välsignelse. Kanske är dess dämpningsförmåga existerande, men det är inte så uppenbart som UltraBOOST löparskor. Funktionen hos hela yttersålen är mycket bra och värdig erkännande!
CONTROLSKIN är en mycket framträdande punkt. Det gör att du känner dig verkligen hjälpsam för att stoppa bollen, speciellt när det gäller hög besittning. Den övre gnistremsan fungerar bra för att buffra bollen så att du enkelt kan stoppa bollen.
Ingen skosnittsdesign gör det möjligt för ett stort område inuti skon att passera bollen, men Ny 2018 Adidas Predator 18+ FG Fotbollsskor Online s namn kommer från sitt skott. CONTROlSKIN gör hela övre känslan som SweetSpot. Tidigare Predator betonade det extra stödet för att skjuta in i fotbågen, hjälper till med lång pass och ytterligare välsignelse för bollrotation, men Predator 18+ är annorlunda. Positiv fotvolley är dess styrka. Under de senaste åren har vi försökt alla typer av skor skott - slår är liten hastighets typ skor, medan större styrd fotbollsskor slå område, men Predator18 + är vår mest kraftfulla under de senaste åren försökt skott Skarpt vapen.
Full skott känns kraftfullare och mer exakt. Den föregående Predator fick dig att känna att du inte kunde tänka på vinklarnas vinklar. Predator 18+ ger dig emellertid önskan att ta ett fullskott. I själva verket får CONTROLSKIN dig att känna dig kraftfullare och skjuta mer exakt.
Första intrycket på fötterna är att Adidas Predator 18+ FG, ser mycket bättre på fötterna än hon ser ensam ut. SOCKFIT-kragen har förlängts så att den röda lyser framför den, vilket markerar den moderna Predator.
Det kan tyckas för hårt först, men det är normalt. I allmänhet ser människor designen utan skosnören, och de tycker att det är lös, men det är ofta motsatsen. I början kommer skorna att vara lite överkorrigerade och bristen på skosnören kommer att kompenseras genom att man pressar fötterna. Fötterna kommer att öppna i motsatt riktning. Det kommer inte vara långt innan fötterna känner sig bekväma.
Såvitt det känns som om det inte var som tidigare falk, är det verkligen inte det eftersom det inte alls är. Vi har alltid sagt Falcon är tillbaka, men så länge du bär den, kommer du att förstå, är inte en återgång till Falcons, men hoppade. Detta är Predator 2.0
Självklart kan högklackade skorkrafter vara obehagliga först, men de ser mycket bättre ut än ess eller andra märken av högkollektionskor. SOCKFIT-kragen spelar en roll för att fixera och skydda anklarna, inte i kaos. Bättre än Nemeziz halsband.
Den ANATOMISKA skoröversidan möjliggör ett bra lås. Du kan verkligen känna att fötterna är fasta i skorna. Människor som inte går igenom skor utan skor tenderar att oroa sig för att skaka fötterna i skorna. Det finns ingen anledning att oroa sig för. Sammantaget är Predator 18+ en väldigt omfattande fotbollsko. Inte bara bekväm, men också högteknologisk extra passa bollen och skjuta, men har också en känsla av ljus, så du kan inte låta bli att tänka på 2018 Predator Vad mer kan man begära? Om återigen en stor röd tunga valgus ännu vackrare och mer nostalgisk, men Adidas kan inte göra några av de största namnen i syfte att vara glad och att kompromissa med prestanda. De kommer inte att göra det här.
De är mest kunniga, Ny Adidas Fotbollsskor det är att utforma de bästa fotbollsskor för bästa spelare, men behöll Predator DNA och klassiska färgen bara grädde på moset. Predator återvände inte, det, Nirvana!