Var Kan Jag Köpa Ny 2018 Adidas Predator 18 FG Fotbollsskor Online

Posted by admin 23/03/2018 0 Comment(s)

Ny 2018 Adidas Predator 18 FG Svart Vit Guld Fotbollsskor Online

Efter att ha gått i två år och återvänt till arenan, är den inre styrkan hos Köpa Adidas Predator 18+ FG Fotbollsskor ännu högre. Det är inte bara en ACE med en gnistremsa. För att säkerställa ett komplett utbud av komfort, är Predator 18+ delar och kragen med hjälp av alltmer sofistikerad teknik Primeknit tyg teknik som sätter spelarna i skorna som strumpor som naturlig kontur linda foten så bekväma skor som anpassad version passform. Det bör emellertid påpekas att en sådan känsla av kompaktitet inte kan vara mycket vänlig för de vidgade vännerna, och kan betraktas som överdimensionerad vid inköpstillfället. I syfte att säkerställa väderburk tyg övre normal uppspelning ControlSkin konst ACE 17 + Purecontrol övre användas för att ytterligare uppgradera Predator 18+, så att den övre mjuk och formbar. Kombinationen av ControlSkin och Predator seriens signaturfriktionsstänger ökar känslan av tyget övre och friktionen av bollen.
Som den första skosnittsfria Falcon Adidas Fotbollsskor, har Ny Adidas Predator 18+ FG Purecut Laceless integrerad struktur i ACE. Ingen spets design på vristen för att ge en bekväm lägenhet bollen område för spelarna, men en med en tungdel Sockfit Collar efter mer optimerad ergonomisk design, men också öka avklinga bekvämlighet. Det är värt att nämna att de röda foder och Predator typsnittslogotyper som Sockfit Collar också bär är fulla av kvävning. För att undvika lösa tyger på övre sidan använder Predator 18+ en smidd stickstruktur i mitten för att stödja den övre och säkert låsa fötterna och ge stöd för stabilitet.
Den välkända fullstor BoostTM mellansula på ACE17 + Purecontrol behålls på Predator 18+. Vid slutet av skum stampar när den energi som frigörs matas tillbaka till fötterna så mycket som möjligt, kan minska förlusten av energi i rörelse, vilket ger branschledande dämpning erfarenhet, förbättra bärkomforten. Ett hälskyddshölje används vid hälen, och det är också gnidat och behandlat, och den övre skon som är täckt med en full friktionsstång är uppbärande. Den nya lätta flexibla yttersula av Controlframe med polygonal spikar efter slick hantering, både grepp och styrförmåga, måttlig FG spik längd, medel kvalitet inhemska gräs bekämpa stress person.
Rovdjur som halvvägs beteendeförändringar startade från en effektbaserad kontroll från den typ av fotbollsskor,Köpa Adidas efter Predator återgång till 18 + "Master Control" som slogan, exakt hitta sin egen marknadsposition. Även om det alltid har varit ett ord som heter "No Falcon after the 9 (10) Generation", beror det faktiskt på att fansen inte kunde acceptera att positioneringen av Predator-serien har förändrats. Om du är en känguru läder med en friktionsremsa älskare, då du möter den aktuella marknaden närmast "gamla Falcon känslor" av produkten bör vara Nissan versionen av Mizuno Wave Ignitus 4, om du gillar Boge Ba, Özil och Ali Den här typen av kreativ spelare älskar att klara kontrollen, så den nya Adidas Predator 18+ FG är det bästa valet för dig.
Adidas Fotbollsskor, från välkända tyska sportartiklar varumärke,Adidas Predator som grundades av Adolf Dassler 1949, producerar främst sportkläder och sportutrustning, den viktigaste funktionen av sina produkter, bland annat idrottsprestationer serien, den viktigaste trenden klöver serien, en serie av fritid NEO-serien.
Adidas Predator FG - serien var en gång en av Adis mest klassiska fotbollskor.Ny Adidas Det första utseendet 1994 tillkännagav upphävandet av produktionen 2015. Under den 21: a och 14: e generationen bevittnade Falcon-serien de strålande år av stjärnor som Zidane och Beckham. Och bara den 17 november återvände Adidas klassiska Falcon-serie.
Trots att Falcons Adidas Predator 18+ FG reinkarnation inte hade det ikoniska valet, men med Adidas senaste teknik välsignelse är prestanda definitivt toppen av Falcon-serien. Toppmodellen PREDATOR 18+ FG använder den vanliga Primeknit vävda strumpbyxan, ger upp tungan, PURECUT ingen skosnittsdesign ökar fotens beröring. Gummi gnistremsor tillsattes till skos främre del och instepen, och NON STOP GRIP (NSG) 3D-stötar tillsattes till övre för att öka kontakten. Adi's Boost Technology har lagts till mellansolen för att ge utmärkt dämpning och utmärkt fotarbete. Lättvikt SPRINTFRAME yttersål med TotalControl spikes, som kan styra bollen med hög hastighet stabilt grepp.