Boot duell: Adidas lanserar det nya Copa Gloro 19 Virtuso-paketet, Concave släpper den nya Halo +

Posted by admin 15/04/2019 0 Comment(s)


Längden av nya fotbollsskor grus under de senaste månaderna ger ingen aning att stoppa. Med stora namn i sportsklädnadsbranschen lanserar nya mönster varje vecka, ser det ut att det blir svårt att välja favoriter.

Genom att lägga till den nya serien Copa Gloro 19 till Virtuso Pack, har de tyska jättarna Adidas lanserat en av sina renaste svep. Med tanke på den speciella kostymen för vår och sommar känsla, kommer dessa nya skönheter att ta över fältet i stängningsavgifterna för fotbollsäsongen.


Lanserades nyligen, Virtuso Pack levererade spelare med lite färskt nytt utseende och snygg design. Som förväntat lever Copa Gloro upp till sin "alltid sena" frisläppande natur, medan den liknar sin namnare, COPA 19.1, med en ren vit duk som framhäver lite fräsch grön överallt.


De nya stövlarna från Adidas liknar starkt fotbollsskor billigt COPA 19.1 av flera skäl. den ena är införandet av snören och även de tre randernas position, medan den slarvfria 19+ antar den mediala sidopositionen. Vi är inte förvånad över Glos ikoniska tunga som skiljer det från resten i familjen och priset på under 100 pund.

Ett solidt alternativ för gräsrotsspelare, Copa Gloro 19 har det närmaste DNAet till det ursprungliga Copa-DNA genom att erbjuda den tungan som de andra Copa-medlemmarna inte erbjuder. Klingorna ser perfekt ut i våren och är redo för säsongens slut.


Adidas är inte den enda sportjätten på frisläppandet kryssningen denna månad. USA-baserade sportkläder företaget Concave anlände också till scenen med sin snygga och farliga Halo +.

Det tar ganska modet att bygga på ett koncept som ditt varumärke faktiskt står för och förädlar det, men Concave har just gjort det. Med denna release visar sig Concave vara en stor spelare tillsammans med de stora pistolerna som skjuter massiva utgåvor den här säsongen.

Den uppfriskade Halo + finner inte längre att det besvärliga kraftelementet stod obehagligt på toppen av spetssystemet. I stället har varumärket gjort en ny teknik utan bulk.


Känd som AccuStrike Railing System, levererar stövlarna den exakta bollstyrningen tillsammans med den erforderliga effekten. Det är inte allt, med "Engineered Maze" blandar ett speciellt nät med lite texturerad syntetisk en utmärkt kombination av grepp och känsla.

En annan stor uppfriskningsfunktion för Halo + är solplattan som nu sportar anti-torsionsstänger med hybrid-studkonfiguration. Hela paketet presenteras i en elit "Gun-metal" krom beläggning.

Dessa stövlar kommer att ses av Brazillian, Givanildo Vieira de Sousa a.k.a Hulk i hans Shanghai SIPG F.C-spel. Det kan väl vara en spännande ny era för Concave och vi ser fram emot det.

Leave a Comment