Ska du köpa Nike Premier fotbollskor rea?

Posted by admin 23/04/2019 0 Comment(s)


Som en kombination av klassisk estetik och modern prestanda gör användningen av Premier lättviktiga material yttersålningsändaren, som möter dagens snabba och intensiva konkurrensbehov. Skulle du överväga att köpa den här serien fotbollskor?


Billig Nike Premier II FG
Färgen är inspirerad av Nike: s exklusiva Golden Legend Tiempo färgstödskor till Ronaldinho 2006 - ett av de mest bländande fotbollsskor någonsin. Den gyllene känguru läder övre kombinerar med den vita Nike Swoosh och "NIKE" bokstäver på hälen för att skapa en ny bild av lyx och klassisk samexistens. Naturligtvis fördjupar den genialt vikbara tungan den klassiska känslan av denna boot.


De nya färgmatchade Premier 2.0 fotbollsskorna, omgivna av midnatt navy, ser renare ut, rena för att du ska glömma dess existens. Mjuk och hela känslan av den traditionella känguru läder gör du åter uppleva den unika charm bollen barfota, från klassiska Tiempo Legend stövlar kan vikas tungan medan ytterligare demonstration av klassisk smak, snygg design på något sätt i konkurrens Påverka ditt spel.


Nike Premier II SALA IC
Nike Premier 2.0 Sala serie fotbollsskor avsedda för de spelare som gör småvilt på hardcourt design, mjuk päls och vrida lätt nättyg med en vamp för att möta den snabba futsal turnering krav. Samma som tidigare Nike har lanserat Nike FootballX serien, i slutändan det lilla fältet stövlar är också utrustad med en Lunarlon dämpning teknik.


Nike Premier 2.0 SG Anti-Clog
Marinblått och vitt som ser ganska chica färger, tillsammans med Anti-Clog yttersula har en icke-stick egenskaper hos leran, låt du kliver på den hala leriga vintern naturligt gräs, kommer inte att ha den minsta passar. Marinblå fotboll idag är inte färgen på skon marknaden, men när det kombineras med en vit Nike Swoosh, är allt så perfekt.

Leave a Comment