T90 återfödelse Nike lanserade den nya Phantom VNM fotbollsskor serien

Posted by admin 16/01/2019 0 Comment(s)

 

Nike släppte eldens entusiasm genom den nya Phantom VNM, och öppnade sålunda officiellt 2019s nya skoslutplan. Phantom VNM också officiellt meddelade ankomsten av Nikes fyra serier av omstrukturering, Nike lanserade även en ny dynamik fotbollsskor, kostymer, som kallas "Game Over" som tema.
 
Visas Hypervenom gift Feng rad prestigefyllda Nike T90 farväl till fotbollen, och nu Phantom VNM har ersatt Hypervenom, tre serier av Nike avslutade den senaste omgången av överföringsstänger. Titta på deras egenskaper, kommer du att finna att antingen Hypervenom Poison Front eller Phantom VNM behåller T90-DNA.


Som det senaste ansiktet hos Nike utgör framväxten av Phantom VNM upp ledningen efter frånvaro av Hypervenom. Phantom VNM utformad för de strejkande i spetsen för design, den viktigaste försäljningsargument i serien T90 återfå kraft och precision, hela Flyknit sticka delar och täckt med ett tunt lager av NikeSkin material.
 
Genom en sådan asymmetrisk halv dold snörning system, Phantom VNM än 30% ökning av träffområdet Hypervenom, kraftigt öka träffytan och låta fler spelare att styra bollen.


Huvudskälet till Phantom VNM: s kontroll av bollnoggrannhet och lyfthållfasthet är det svarta Precision Pwr-slagområdet i området vid vattnet. Denna design har dykt upp på T90 också, men den här gången kommer det att åter modifierad Phantom VNM, presenterar den en form som liknar spåren på golfklubben, som ger den bästa batting rotationskraft i ögonblicket, kreativitet Road Fullständiga och självständiga skott. Precision Pwr svarta spår 13 hela slagzonen är försedd med en specifik höjd och vinkel, i syfte att säkerställa att sätta linje när bollen flyger ner på linjen, inte alltför högt så att målet målet.
 
Ett stort område golfspår kan ses i skos främre del, som är konstruerad för relativt fin ballkontroll.
 
Vänd skorna och låt oss ta en titt på PhantomVNMs yttersula. Denna hyperreaktiva yttersula iögonfallande svart trim denna gång den används, med fokus på framfoten flex spår i yttersulan tillåter fotbollsskon designen dragkraft för att uppnå flera riktningar. Yttersula av andra diamantklippta linjer är ett bra exempel på sin skarpa sida. Studs är huvudsakligen V-formade naglar, vilket ger utmärkt hastighet för spelarna.


Detta är en ny serie fotbollskor skapad av Nike och det första stora draget efter Nike gick in 2019. Även om det är nytt, men folk känner till Nike sneakers eller PhantomVNM har ett slags "naturlig" känsla av förtrogenhet. Den främsta orsaken är att den använder en Nike i historien av de ikoniska klassiska fotbollsskor och deras modern teknik och smält till en övertygande mix and match stil.
 
Nike Hypervenom förväntas att alla ursprungliga läkemedlets talesman Feng kommer att ändra den här helgen till den senaste PhantomVNM under, däribland Manchester United anfallaren Rush Crawford, Bundesliga Banba Bayern Lewandowski, damfotbollen flickor Alex Morgan leds det första kortet och Tottenham Harry Kane.

Leave a Comment