Lägg till lite färg. Vem älskar inte sådana svarta fotbollskor?

Posted by admin 19/02/2019 0 Comment(s)


De svarta fotbollsskor med svartbaserade överdelar har varit populära i några år nu. För spelare och spelare verkar de mystiska svarta skorna vara mindre attraktiva. Märken verkar också vara medvetna om detta, under den senaste lanseringen av en rad svarta stövlar, genom att lägga till en ljus färg som kan kallas "finishing touch" för att göra små svarta skor inte tråkiga. Om du inte är intresserad av helt svarta skor, men det finns spelare som vill få en modevåg, är följande nya stövlar som rekommenderas för dig idag det bästa valet för din aptit.


Adidas Nemeziz 18.1 FG fotbollskor
Real Madrid-stjärnan Isco är den lilla svarta skor i träningen. Nemeziz 18.1 har en iögonfallande look som är oförglömlig, och den ergonomiska kragen är bekvämare att bära och har en färgförändrande effekt. Baren är ännu tråkigare. Vill du vara en "big name player" på jakt efter ett sneaker kontrakt? Det vore trevligt att välja det.


PUMA FRAMTIDA 19.1 NETFIT FG / AG fotbollskor
Förra veckan byttes samma märke till sneaker av Boateng, som just hade anslutit sig till Barcelona, ​​även om paret "Eclipse Pack" -färgen PUMA Future 19.1 NETFIT fotbollsskor och Boatengs små svarta skor fortfarande ligger i yttersålfärgen. Lite annorlunda, och PUMA-logotypen på baksidan, men den super liknande färgen har också en reflekterande effekt, för att inte tala om det aktuella priset är verkligen för bra för ett sådant nytt par stövlar.


Nike Phantom VSN AG-Pro fotbollskor
Sedan Nike lanserade de nya Phantom VNM stövlarna, har den ursprungliga Phantom VSN blivit borttagna. Men den här situationen råkar vara mitt i de som inte vill slå på skor samtidigt som man förespråkar lågaktiga spelare. Den lågmälda och okonventionella svarta / guldfärgen, speciellt den gyllene Nike Swoosh, är ännu bättre på den svarta överdelen. Utmärkt kontrollerbarhet och AG-Pro yttersula för konstgräs är bara det!


Mizuno Morelia Neo 2 MIJ fotbollskor
I likhet med de Nike Black / Gold Matching Dark Bootsna som nämns ovan, gör detta svartbaserade färgschema och utgåvan av "Day & Night" -satsen Mizuno Morelia Neo 2 svart / silver / gul färg som listades förra året. Mij ​​fotbollskor ser så lågt ut. Men för de gammeldags sneakerspelarna, den svarta övre med en läderartad textur, den glänsande Silver Runbird-logotypen, den gula dekorationen som spelar rollen som "avslutar efterbehandlingen" och guldskylten av Mizunos "Made In Japan". Vilken anledning kan jag tänka på att avvisa det?


Under Armor Magnetico Pro FG fotbollskor
De nya färglösa Under Armor Magnetico Pro fotbollsschoenen som släpptes i början av året har också en svagt högkvalitativ svart övre design, men hälens märkeslogo, yttersål och foder är alla i en pulserande grön match som gör att dessa tvåhängiga stövlar ser ut Annorlunda. Utmärkt stridsprestanda, lågmälda och opretentiösa utseende, och inga bekymmer om skorna, det är verkligen värt de spelare som är "vanliga".

Leave a Comment